Latest Posts

Over mij

Twenty-something en àltijd en overal op zoek naar leuke en mooie dingen in het leven. Al sinds jaar en dag houd ik een leuk schriftje bij waarin ik teksten kribbel die ik leuk vind, waarin ik uit tijdschriften gescheurde artikeltjes of foto's plak, waarin ik websites neerpen die ik zéker een keertje moet bezoeken. Alleen... Dat schriftje wordt zo klein en mijn verzameling zo groot. Stilletjes aan rijpte het idee een blog te beginnen.

Toch was er twijfel, want ik wilde niet de zovéélste blog opstarten waar niemand iets aan zou hebben. Ik vond dat ik vernieuwend moest kunnen zijn en uit vrees dat niet te zijn, zette ik mijn blog-idee on hold.

Uiteindelijk, na lang dralen, besloot ik toch te gaan voor die blog. Vernieuwend zijn is, zo denk ik, misschien niet nodig. Voor de klas ben ik ook nu ook al vier jaar 'gewoon Annelies' en dat werkt het best. Laat ik mezelf zijn dus ook proberen op de blog en zien waar het mij brengt...

Maar waarom dan juist een blog?

Taal is mijn ding. Ik heb de gewoonte alles wat ik meemaak, zie en voel te vertalen in woorden. Ik tater er elke dag op los en ook schrijven gaat me goed af. Niks fijner dan een schone zin op papier zetten. Ook leuk, vind ik, is het maken van beelden. Mijn camera's mogen bijna elke keer mee de deur uit als ik er op uit trek. Op deze blog kan ik mijn fascinatie voor woord en beeld combineren dat het een lieve lust is. En dat ik dan schrijf over en foto's maak van dingen die me blij maken,maakt het nog fijner.

Op hoop van zege(n).

Liefs,
Annelies